Iš pradžių skelbta, kad 147-ojo modelio pamaina taps „Alfa Romeo 148“, vėliau pasirodė pranešimų, kad italai šį modelį pervadins „Milano“, tačiau galiausiai naujajam automobiliui nuspręsta suteikti „Giulietta“ vardą.

„Minėdami šimtąjį jubiliejų, „Alfa Romeo” gamintojai naujuoju modeliu tarsi atiduoda duoklę automoblių legendai, kuri penktajame dešimtmetyje audrino visų automobilių mėgėjų vaizduotę ir jau tada leido mėgautis aukštu komforto lygiu bei puikiomis techninėmis savybėmis”, – sakė įgaliotosios „Alfa Romeo” atstovės Lietuvoje bendrovės „Autobrava” padavimų vadovė Ivona Narbutienė.

Pranešime spaudai rašoma, kad naujasis sportinis „Giulietta” modelis bus skirtas pirkėjams, ieškantiems dinamiškumo, savito išskirtinio stiliaus bei tikro komforto.


Perkant „Alfa Romeo Giulietta”, bus galima rinktis iš dviejų benzininių (1.4 TB 120 AG ir 1.4 TB MultiAir 170 AG) ir dviejų dyzelinių (1.6 JTDM 105 AG ir 2.0 JTDM 170 AG) variklių, o ypatingiems poreikiams bus pasiūlytas 1.8 TBi 235 AG agregatas su išskirtine „Quadrifoglio Verde“ konfigūracija.

Standartinėje komplektacijoje bus ir „Start&Stop“ sistema, taip pat ir kiti modernūs elektroniniai prietaisai: VDC (Vehicle Dynamic Control), DST (Dynamic Steering Torque), Q2 elektroninis diferencialas ir Alfa DNA sistema, leidžianti pasirinkti norimą vairavimo režimą – labiau dinamišką, įprastą arba pritaikytą sudėtingoms oro sąlygoms.

Elegantiškas ir kartu sportiškas itališkas automoblio dizainas buvo sukurtas tęsiant „Alfa Romeo“ stiliaus tradicijas, kurios pristatytos superautomobilyje „Alfa Romeo 8C Competizione“. Sportinį automoblio stilių pabrėžia kupė formos šoniniai langai bei paslėptos užpakalinių durelių rankenos.

Lietuvoje naująją „Alfa Romeo Giulietta” bus galima įsigyti 2010 m. pavasarį. Naujo modelio kaina kol kas neskelbiama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją