Kol kas dar oficialiai nepatvirtinta, kaip vadinsis naujasis automobilis. Iš pradžių skelbta, kad 147-ojo modelio pamaina taps „Alfa Romeo 148“.

Vėliau pasirodė pranešimų, kad italai šį modelį pervadins į „Milano“, tačiau tam pasipriešino bendrovės darbuotojai, kurie pasipiktino sprendimu perkelti centrinę „Alfa Romeo“ įstaigą iš Milano į Turiną. Dabar skelbiama, kad naujasis automobilis turbūt vadinsis „Giulietta“.

Italai tikisi, kad naujasis modelis konkuruos su „Volkswagen Golf“ ir bus geriausiai perkamas „Alfa Romeo“ automobilis istorijoje.

„Autocar“ rašo, kad naujasis „Alfa Romeo“ automobilis bus 4,35 m ilgio, važiuoklės bazė – 2,63 m (atitinkamai 130 mm ir 50 mm daugiau nei „Golf“), o italai gamins tik 5 durų versiją. Pirkėjams bus siūlomi keturių cilindrų benzininiai ir dyzeliniai varikliai su turbinomis, pasiekiantys nuo 120 iki 170 AG.

„Alfa Romeo“ atstovai būsimo automobilio kainos dar neatskleidžia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją