Aštuoni „Ferrari“, „Lamborghini“, trys „Mercedes-Benz“ ir „Nissan GT-R Skyline“ sportiniai automobiliai bei hibridinis „Toyota Prius“ buvo tarp avarijos dalyvių. Skaičiuojama, kad Čiūgoku greitkelyje pietvakarinėje Japonijos dalyje įvykusios avarijos nuostoliai siekia 2,6 mln. svarų sterlingų (daugiau nei 10 mln. Lt).

Tarp apklausiamųjų yra ir 60-metis vyras, kuriam gresia atsakomybė už avarijos sukėlimą.

Manoma, kad raudono „Ferrari“ vairuotojas, kuris buvo išskirtinių automobilių konvojaus lydintysis, nardydamas tarp eismo juostų prarado automobilio kontrolę ir rėžėsi į kelio aptvarus.

Policijos teigimu, greičio viršijimas galėjo būti viena iš avarijos priežasčių. Jeigu tai bus įrodyta, kaltininkui už pavojingą vairavimą ir avarijos sukėlimą gresia iki trijų mėnesių kalėjimo arba bauda iki 100 tūkst. jenų (apie 3330 Lt).

„Grupė automobilių važiavo 140-160 km/val. greičiu. Vienas jų susimėtė ir tuomet visi „susimalė“, – pasakojo vienas liudininkų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)