„Karas Vilniuje tęsiasi...“ – tokiu pavadinimu youtube.com svetainėje pasirodė Vilniaus kelių policijos įkeltas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas pareigūnų persekiojamas KET pažeidėjas.

Filmukas prasideda, rodos, nekalta scena – į Olandų žiedą iš pirmos juostos įvažinėjantis BMW rodo posūkio signalą, rikiuojasi, jį įleidžia mandagus vairuotojas. Pilkas BMW žiede apsuka ratą ir patraukia atgal Žirmūnų link. Privažiavus Minsko žiedą prasideda pats įdomumas.

Panašu, kad BMW automobiliu važiuojantis ekipažas suprato atsidūręs tvarkdarių taikiklyje ir nutarė sprukti. Mašina drąsiai neria į žiedą, tačiau vairuotojas neapskaičiuoja savo galimybių ir išsukdamas į Žirmūnų gatvę palieka galinį buferį užkabinęs sunkvežimį.

BMW vairuotojas daug nesvarstydamas pasišalina iš eismo įvykio vietos ir nuskrieja iki artimiausios sankryžos. Važiuodamas prieš eismą jis įsuka į Minties gatvę. Kai atrodė, kad persekiojamas automobilis jau dingo iš akiračio, jis buvo vėl pastebėtas Kalvarijų g. Dar kartą bandydamas išsisukti, jis nardo po daugiabučių kiemus.

Kaip vyko šios neįtikėtinos gaudynės pamatysite peržiūrėję vaizdo įrašą. Deja, priešingai nei „Kobra 11“ seriale, šįkart policininkams teko sudėti ginklus - vairuotojui pavyko pasprukti.

Kaip portalui DELFI pasakojo Vilniaus kelių policijos atstovai, šis pilkas BMW buvo surastas dar tą pačią dieną. Automobilyje pareigūnai aptiko į narkotikus panašios medžiagos, o vairuotojas iki šiol ieškomas.

Užfiksavote chuliganišką vairavimą? Pasidalinkite informacija su rubrika „Baudos kvitas“ (baudoskvitas@delfi.lt) arba siųskite filmuotą medžiagą DELFI TV (http://tv.delfi.lt/upload/).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (733)