Naujojo vienatūrio vizija dizaino akcentus (pavyzdžiui, didelį VW logotipą priekyje) perėmė iš legendinio 1950 m. pasirodžiusio modelio, kurį vokiečiai vadino „Bulli“, o amerikiečiams skirta versija vadinosi „Microbus“. Tačiau lyginant šiuos du modelius, „New Bulli“ yra trumpesnis, platesnis ir mažesnis. Koncepcijos ilgis yra 3,99 m, plotis – 1,75 m, aukštis – 1,7 m, važiuoklės bazė – 2.62 m.

„Volkswagen New Bulli“ yra šešiavietis elektromobilis, su pilnai įkrautomis baterijomis galintis nuvažiuoti iki 300 km. Modelis varomas 85 kW elektros motoru, kuris išvysto 270 Nm.

Gamintojai pabrėžia, kad „New Bulli“ sukurtas taip, jog jame galima montuoti ir įprastą benzininį ar dyzelinį variklį.

Maksimalus „New Bulli“ greitis elektroniškai ribojamas iki 140 km/val., o iki 100 km/val. jis gali įsibėgėti per 11,5 sek. Gamintojai teigia, kad šio modelio baterijas galima įkrauti per mažiau nei valandą.

„Volkswagen“ teigimu, 370 l talpos bagažinę turintis „New Bulli“ ateityje gali tapti serijiniu modeliu ir prisijungti prie tokių praktiškumu garsėjančių šios markės automobilių kaip „Caddy“, „Touran“, „Sharan“ ir „Caravelle“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)