„Concept Universe“ leidžia pažvelgti į tai, ko ateityje galima tikėtis iš mūsų prabangiausio sedano“, – sakė „Volvo Car“ vadovas Stefanas Jacoby.

„Volvo“ dizainerio Jonathono Disley teigimu, „Universe“ projektas pradėtas prieš 12 mėnesių, kai kompanijos dizaino padalinio buvo paprašyta sukurti ateities „Volvo“ formas.

„Mūsų tikslas yra būti kompanija, kuri geriausiai supranta, ko nori prabangių automobilių pirkėjai. Norime išgirsti, ką apie šią koncepciją mano klientai Kinijoje. Vėliau parodysime šį modelį ir Europoje bei JAV, tai yra dalis mūsų globalios strategijos, kurią norime pritaikyti visiems mūsų modeliams“, – sakė S. Jacoby.

Pristatydamas „Universe“ koncepciją jis taip pat atskleidė, kad „Volvo“ ateities modeliams kuria visiškai naują platformą, kuri bus pavadinta SPA („Scalable Platform Architecture“).

„Kai po kelių metų pasirodys mūsų kitas prabangus sedanas, jis bus vienas pirmųjų, sukurtų pagal naują platformą. Visi mūsų dideli ir vidutinio dydžio automobiliai bus kuriami pagal SPA“, – teigė „Volvo“ vadovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją