Keturvietis automobilis turės minkštos medžiagos stogą, kuris susilankstys per 9,5 sek. Stogą nuleisti arba pakelti bus galima ir važiuojant iki 30 km/val. greičiu. „Golf Cabriolet“ sulankstomo stogo konstrukcija bus „pasiskolinta“ iš „Audi A3“ kabrioleto. „Golf“ ir A3 gaminami pagal tą pačią platformą.

Variklių gamoje bus šeši turbininiai jėgos agregatai, pasiekiantys nuo 105 iki 210 AG. Ekonomiškiausia versija taps su dyzeliniu 1.6 TDI, 105 AG varikliu ir „BlueMotion“ technologija. Šio automobilio degalų sąnaudos bus 4,4 l/100 km, o CO2 emisija – 117 g/km.

Naująjį kabrioletą Vokietijoje bus galima užsisakyti nuo ketvirtadienio, jo kaina prasidės nuo 23 625 eurų (81,5 tūkst. Lt). Gamintojai juokais pabrėžia, kad kabrioleto versijos pirkėjai galės užsisakyti tą pačią papildomą įrangą kaip ir įprastam modeliui, išskyrus panoraminį stogą.

„Volkswagen“ jau anksčiau pranešė, kad „Golf Cabriolet“ bus gaminamas Osnabrücko padalinyje, kur šiuo metu dirba 1 tūkst. žmonių. Iki 2011 m. pabaigos kompanija čia planuoja padidinti darbuotojų skaičių iki 1,8 tūkst.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją