„Verano“ bus pigiausias „Buick“ sedanas, kai pasirodys rinkoje šį rudenį. Jo kainos kol kas neskelbiamos, tačiau analitikai prognozuoja, kad naujojo sedano kaina prasidės maždaug nuo 20,5-22 tūkst. dolerių (53,3 - 57,2 tūkst. Lt). Šiuo metu pigiausias šios markės modelis „Regal“ kainuoja nuo 26 995 dolerių (70,2 tūkst. Lt).

„Buick“ rinkodaros vadovo Rogerio McCormacko teigimu, „Verano“ skirtas ieškantiems „prabangos, rafinuoto važiavimo ir grožio“. Jis įsitikinęs, kad automobilį pirmiausia pirks karjerą pradedantys dar 30 metų neturintys pirkėjai.

„Buick Verano“ dalinsis „General Motors“ platforma, pagal kurią sukurtas ir „Chevrolet Cruze“. Abiejų šių modelių išmatavimai bei agregatai yra beveik identiški.

„Verano“ taip pat buvo kuriamas kartu su „General Motors“ padaliniu Kinijoje. Šio modelio kiniška versija „Excelle GT“ pradėta pardavinėti prieš pusmetį.

Iš pradžių „Buick Verano“ bus siūlomas su keturių cilindrų 2.4 l, 177 AG varikliu. Automobilis nuo 0 iki 100 km/val. galės įsibėgėti per 8 sek. 2012 m. pasirodys turbininė versija su 2.0 l varikliu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją