Pagrindiniu „Toyota“ stendo traukos centru Frankfurto automobilių parodoje taps hibridinė „Auris HSD“ koncepcija. Gamintojų teigimu, ši naujovė ypatinga tuo, kad hibridinė technologija įdiegta masinės gamybos modelyje. Tai yra pirmasis „Toyota“ žingsnis siekiant pritaikyti „Hybrid Synergy Drive“ (HSD) technologiją visuose savo gaminamuose automobiliuose.

Frankfurte taip pat įvyks ir iš elektros tinklo įkraunamo hibridinio „Prius“ („Plug-in Hybrid“ – red. past.) modelio pasaulinis debiutas. 2010 m. pradžioje į Europos kelius išriedės per 150 naujų bandomųjų „Prius“ modelių, išnuomotų atrinktiems automobilių parkams.

Taip pat Frankfurto automobilių parodoje Europos vartotojai pirmąkart išvys atnaujintą legendinį „Toyota Land Cruiser“ modelį, kuris prekybos salonuose pasirodys iki metų pabaigos.

„Toyota“ stende bus ir du pagal specialų užsakymą pagaminti demonstraciniai iQ modeliai (sportinis ir kolekcinis). Gamintojų teigimu, tai bus tarsi įrodymas, kad pirkėjai gali susikurti automobilius pagal savo skonį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją