„Ruošiamės veiklos nutraukimo procesui. Kartu paliekame galimybę naujiems pasiūlymams. Taigi galutinis terminas dėl pasiūlymų atidedamas“, – sakė „Saab“ atstovas Ericas Geersas.

Realiausiais pretendentais į „Saab“ įvardijamos „Spyker Cars“ bendrovės vykdomasis direktorius Victoras Mulleris informavo žiniasklaidą, kad „General Motors“ lauks jų galutinio pasiūlymo dėl „Saab“ iki sausio 7 d.

„General Motors“ Europos padalinio atstovas teigė neturintis jokios informacijos apie „Saab“ likvidavimą.

E.Geersas taip pat patvirtino, kad sausį „Saab“ atnaujins automobilių gamybą, nuo konvejerių turėtų nuriedėti naujasis 9-5 modelis.

„Turėjome užsakymų, tad reikia automobilius pristatyti. Taip pat turime 9-3 kabrioleto ir kitų užsakymų. Gamykla ir vėl dirbs“, – sakė „Saab“ atstovas.

„General Motors“ tęsia derybas su potencialiais Švedijos automobilių gamintojo pirkėjais, tačiau E.Geersas įvardijo tik „Spyker Cars“ ir atsisakė komentuoti, kas dar domisi „Saab“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją