Priklausomai nuo rinkos, atnaujintas „Renault Koleos“ bus siūlomas su dyzeliniu 2.0 l (150 arba 175 AG) arba benzininiu 2.5 l, 170 AG varikliu. Priekiniais ratais varomos versijos su dyzeliniu dCi 150 varikliu CO2 emisija bus 148 g/km, o tai reiškia, kad pavyzdžiui Prancūzijoje, tokio automobilio savininkai neturės mokėti taršos mokesčio. Visureigio pirkėjai taip pat galės rinktis ir naują oranžinę „Cayenne Orange“ spalvą.

„Renault“ pabrėžia, kad pirmasis šios markės padidinto pravažumo modelis padėjo kompanijai įsitvirtinti Kinijos ir Lotynų Amerikos rinkose. 2010 m. daugiau nei 70 proc. „Koleos“ automobilių buvo parduota ne Europoje. Vis dėlto šio modelio populiarumas pastaruoju metu auga ir Europoje, kur per pirmus 4 šių metų mėnesius „Koleos“ pardavimai išaugo 65 proc.

„Koleos“ gaminamas „Renault Samsung Motors“ padalinyje Busane, Pietų Korėjoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją