„CTS Coupe“ taps svarbiausiu „Cadillac“ modeliu, įrodančiu mūsų dizaino ir technologijų galimybes. Jis skirtas naujos kartos automobilių entuziastams“, – sakė „Cadillac“ vadovas Bryanas Nesbittas.

„CTS Coupe“ dizainas beveik nesiskiria nuo koncepcinio modelio, kuris buvo pristatytas 2008 m. Detroito automobilių parodoje 2008 m.

Naujasis automobilis yra varomas 3,6 l, V6 varikliu su tiesiogine kuro įpurškimo sistema, pasiekiančiu 304 AG (esant 6400 aps./min.) ir 370 Nm (esant 5200 aps./min.). Galią ratams perduoda 6 laipsnių mechaninė pavarų dėžė. Taip pat bus galima užsisakyti ir 6 laipsnių automatinę pavarų dėžę.

Apie naujojo modelio technines galimybes bei jo kainą gamintojai kol kas neskelbia. Padidinto pravažumo „Cadillac CTS Coupe“ versija pasirodys kitąmet.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją