Lyginant su pirmtaku, gamintojai pakeitė „Qashqai“ automobilio priekį, buferį, variklio groteles, žibintus, variklio dangtį. Žvelgiant iš priekio, taip pat turėtų atrodyti ir „Qashqai +2“ versija.

Galinė atnaujinto modelio dalis išliks beveik nepakitusi, išskyrus tai, kad gale bus montuojami LED žibintai. „Qashqai“ salone gamintojai pakeitė prietaisų skydelį.

Kol kas oficialiai nepatvirtinta, tačiau atnaujinto „Nissan Qashqai“ variklių gamą turėtų sudaryti 1.6 l 105 AG ir 2.0 l 140 AG benzininiai ir du dyzeliniai agregatai – 1.5 l 103 AG ir 2.0 l 150 AG.

Pirmasis iš dyzelinių variantų bus pavadintas „Pure Drive“ versija, kuri pasižymės maža CO2 emisija. 1.5 l dyzeliniu varikliu varomas „Nissan Qashqai“ į aplinką išskirs 129 g/km CO2. Automobilio eko versija kainuos 16,795 tūkst. svarų sterlingų (64 tūkst. Lt).

Daugiau informacijos apie atnaujintą „Nissan Qashqai“ gamintojai turėtų pateikti per artimiausius mėnesius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją