Pirmasis „Passat“ pasirodė dar 1973 m. ir nuo tada buvo parduota 15 mln. šio modelio vienetų. Šiuo metu automobilis parduodamas daugiau nei 100-o šalių rinkose.

Kaip ir anksčiau, pirkėjai galės rinktis iš trijų įrangos lygių – „Trendline“, „Comfortline“ ir „Highline“. Gamintojai žada, kad nuo šiol visos turbodyzelinės versijos jau standartinėje „Trendline“ įrangoje turės degalus taupančią „Stop/Start“ sistemą.

Variklių gamą sudarys 10 agregatų, pasiekiančių nuo 105 iki 300 AG. „Volkswagen“ teigimu, naujasis „Passat“ yra iki 18 proc. ekonomiškesnis lyginant su pirmtaku.

Ekonomiškiausia versija bus su 1.6 TDI varikliu, pasiekiančiu 105 AG ir 250 Nm. Vidutinės degalų sąnaudos bus 4,2 l/100 km, o CO2 emisija – 109 g/km.

„Passat“ su „Bluemotion“ technologija bus ekonomiškiausias tarp benzininių versijų. Automobilis komplektuojamas su 1.4 TSI, 122 AG varikliu, kurio vidutinės degalų sąnaudos bus 5,8 l/100 km, o CO2 emisija – 138 g/km.

Naujojo „Volkswagen Passat“ kaina oficialiai kol kas neskelbiama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją