Gamintojų teigimu, lyginant su įprasta šio modelio versija, „Nissan GT-R Spec V“ pasižymės geresnėmis stabdymo ir akceleravimo savybėmis, rašo „Autocar“.

„Nissan GT-R Spec V“ montuojamas toks pat variklis kaip ir GT-R versijoje – 3,8 l, V6, 480 AG. Automobilio viduje įtaisytos sportinės „Recaro“ sėdynės, „Bose“ firmos garsiakalbiai.

„Tam tikrai sportinių automobilių fanatikų grupei įprasto GT-R neužtenka. Todėl jų poreikiams patenkinti siūlome išskirtinę „Spec V“ versiją. Tai bus lengvesnė, dinamiškesnė mašina. „Nissan GT-R Spec V“ yra vienas iš daugiausiai vairavimo malonumo teikiančių automobilių pasaulyje“, – sakė „Nissan“ Europos padalinio viceprezidentas Vincentas Wijnenas.

Kol kas vienintelis „Nissan GT-R Spec V“ egzempliorius Europoje yra „Nissan“ kompanijos stende Niurburgringe, o šį automobilį bus galima užsisakyti tik iš šios markės atstovų Didžiojoje Britanijoje. Žadama, kad pirmieji „Nissan GT-R Spec V“ klientams bus pristatyti 2010 m. balandį.

Šią savaitę į Lietuvą buvo atvežtas pirmasis 300 tūkst. Lt vertės „Nissan GT-R Black Edition“ modelis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją