„Man 67 metai ir koks aš jiems gėjus? Visada buvau teisingos orientacijos ir nenoriu, kad mane senatvėje su jais tapatintų“, – piktinosi panevėžietis pensininkas.

Tolerancija seksualinėms mažumoms nespinduliuojantis vyras sakė tokių numerių atsisakęs, trenkęs juos atgal ant stalo ir pataręs tą patį padaryti kitam numerių išsiimti atėjusiam klientui.

Anot panevėžiečio, atsisakius jį neva diskriminuojančių numerių, jam buvo pasiūlyta rinktis kitus, tačiau kainuosiančius 50 litų brangiau. „Arba sutik būti gėjumi, arba klok penkiasdešimt litų“, – piktinosi ilgametis vairuotojas.

„Regitros“ Panevėžio filialo direktorius Raimondas Kireilis patvirtino, kad numerių su raidėmis GEJ jau atsisakė keli vairuotojai. Panevėžio „Regitra“ yra gavusi daugiau nei pusšimtį tokių numerių, mieste bei rajone su tokiais numeriais jau važinėja apie 300 automobilių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (235)