Gamintojų teigimu, tai bus „pasaulinė kompaktiška mašina“, kurią „Nissan“ pardavinės daugiau nei 150 šalių. Patvirtinta, kad naujoji „Nissan Micra“ bus gaminama Indijoje, Tailande, Kinijoje ir dar dvejose Azijos valstybėse.

Tai reiškia, kad šis automobiliukas neberiedės nuo Sunderlando gamyklos konvejerių Anglijoje, kur ateityje turėtų būti gaminamas „Qazana“ modelis, galbūt – ir elektromobilis „Leaf“.

Iš pirmojo eskizo galima spręsti, kad naujoji „Nissan Micra“ bus mažiau originali ir labiau tradicinių bruožų negu konkurentų modeliai „Opel Corsa“ ar „Alfa MiTo“.

„Šiandien yra didinga diena – atskleidėme pirmą šio kompaktiško automobilio eskizą. Esame tikri, kad ši mašina, kuri bus gaminama ir Chennai gamykloje, įtiks Indijos pirkėjams. „Nissan Micra“ gamybą pradėsime kitų metų gegužės mėnesį“, – sakė „Nissan“ Indijos padalinio vadovas Kiminobu Tokuyama.

Didžiojoje Britanijoje naujoji „Nissan Micra“ pasirodys 2010 m. spalį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją