„Mercedes-Benz“ modelių gamoje debiutantas netiesiogiai pakeis CLK kabrioletą. Lyginant su pastaruoju, naujasis modelis bus maždaug 5 proc. pigesnis.

Dviejų durų „Mercedes-Benz“ E klasės kabrioletas išlaikys tos pačios šeimynos kupė modelio išmatavimus ir bus 4698 mm ilgio, 1786 mm pločio, tačiau dėl stogo konstrukcijos bus šiek tiek aukštesnis (1402 mm).

„Mercedes-Benz“ E klasės kabrioleto 2,3 cm storio stogas galės transformuotis per 20 sek. Gamintojų teigimu, tai vienas geriausių rezultatų klasėje. Be to, vokiečiai pabrėžia, kad šiuo automobiliu malonu važinėti bet kokiu oru visais metų laikais.

Automobilis svers 1645 kg (30 kg mažiau nei CLK kabrioletas, bet 70 kg daugiau nei E klasės kupė), o jo aerodinaminio pasipriešinimo koeficientas yra 0.28. Kabrioleto bagažinė yra 390 l talpos, tačiau kai stogas sulankstomas, lieka 300 l erdvės.

Variklių gamą sudarys septyni dyzeliniai ir benzininiai agregatai, pasiekiantys nuo 170 iki 387 AG. Naujasis „Mercedes-Benz“ E klasės kabrioletas bus parduodamas nuo 2010 m. kovo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją