„Pavadinimas „Sonic“ simbolizuoja naują „Chevrolet“ pradžią mažų automobilių segmente, todėl nusprendėme, kad reikia suteikti naują pavadinimą. Naujasis automobilis yra erdvus, stilingas ir smagus vairuoti. „Sonic“ yra jaunatviškas, energingas pavadinimas, kuris padės atskleisti patį automobilį“, – sakė „Chevrolet“ JAV padalinio rinkodaros viceprezidentas Chrisas Perry.

„Automotive News“ rašo, kad gamybai paruošta „Sonic“ versija debiutuos Detroito automobilių parodoje sausį. JAV rinkoje šis modelis kainuos nuo 12 685 dolerių (32,9 tūkst. Lt).

Mažasis automobilis turės „Sonic“ pavadinimą Kanadoje, Meksikoje ir JAV. Automobilis yra parduodamas daugiau nei 50 rinkų, o kitose šalyse, išskyrus minėtas, jis ir toliau bus parduodamas „Aveo“ pavadinimu. Šio modelio gamyba bus pradėta 2011 m. Mičigane (JAV).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją