Gamintojai šį naujoką pristato kaip „kompaktišką krosouverį“. „Mitsubishi RVR“ gimtinėje Japonijoje debiutuos kitų metų pavasarį.

Šis modelis pernai buvo pademonstruotas kaip „Mitsubishi cX“ koncepcija. 5 durų automobilio ilgis – 4300 mm, t.y. šiek tiek trumpesnis nei „Qashqai“. Kompaktiškas visureigis bus gaminamas pagal „Lancer“ modelio platformą.

Gamintojų teigimu, automobilis bus komplektuojamas su keturių cilindrų 1,8 l benzininiu varikliu, tačiau tikimasi, kad Europos rinkai bus pristatytas ir dyzelinis variantas. Daugiau informacijos kol kas neskelbiama.

„Mitsubishi“ atstovai nori, kad RVR modelis padėtų pakeisti bendrovės įvaizdį. Pasak japonų, iki šiol jie buvo laikomi didelių visureigių gamintojais, tačiau „Mitsubishi RVR“ bus mažesnis ir ekonomiškesnis SUV automobilis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją