„Tęsiame su „General Motors“ derybas dėl „Saab“ įsigijimo. Tikime, kad „Saab“ prekės ženklas turi daug potencialo, tad turėtume susitarti kaip įmanoma greičiau“, – sakė „Spyker Cars“ vykdantysis direktorius Victoras Mulleris.

Tačiau iki šiol vieninteliais pretendentais į „Saab“ laikyta Olandijos bendrovė sulaukė konkurencijos – į kovą dėl Švedijos automobilių gamintojo įsitraukė ir „Formulės-1“ bosas Bernie Ecclestone'as, kuris pateikė „General Motors“ pasiūlymą kartu su partneriais iš Liuksemburgo investicinės kompanijos „Genii Capital“. Pastaroji neseniai investavo į „Formulės-1“ lenktynėse dalyvaujančią „Renault“ komandą.

„Tai geras prekės ženklas, kuriuo turbūt nesirūpino dabartiniai savininkai. Kol kas mes jo („Saab“ – red.past.) nevaldome, tad pažiūrėkime kas bus toliau“, – „Bloomberg“ sakė 79-ių B.Ecclestone'as.

„Genii Capital“ ir B.Ecclestone'o pasiūlymo finansinės detalės neatskleidžiamos.

„General Motors“ ir toliau laukia pasiūlymų dėl „Saab“. Tačiau derybos yra konfidencialios ir nebus jokių diskusijų kol sprendimas nebus priimtas“, – sakoma amerikiečių išplatintame pranešime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją