„Citroen“ direktorius Fredericas Banzetas atskleidė, kad DS3 pardavimai sudaro apie ketvirtadalį visų C3 modelio pardavimų.

„Tai dukart daugiau nei mes tikėjomės. DS linija yra išties sėkminga“, – sakė F.Banzetas.

Prieš 12 mėnesių pristatytas DS3 yra sportiška C3 hečbeko versija. Per metus parduota apie 80 tūkst. šio modelio vienetų, o C3 pardavimai siekia apie 300 tūkst. vnt.

F. Banzetas pabrėžė, kad DS3 padeda pritraukti naujų šios markės gerbėjų. Apie 56 proc. šio modelio pirkėjų yra nauji „Citroen“ klientai, tarp kurių yra ir itin turtingų žmonių.

Jis paminėjo vieną atvejį, kai DS3 pirko prancūzų šeima, kurioje vyras iki tol vairavo „Maserati Quattroporte“, o žmona – „Porsche“. „Jie planavo pirkti „Mini“, tačiau pirmiausia išbandė DS3 ir nusipirko jį. Mes niekada nebūtume įtikę tokiems klientams be DS prekės ženklo“, – kalbėjo F. Banzetas.

Jau greitai „Citroen“ pirkėjams pasiūlys įsigyti ir dar du DS serijos modelius – gegužę pasirodys DS4, o kitų metų pradžioje – ir DS5.

Planuojama, kad tarp DS3 kėbulo variantų atsiras ir kabrioletas, taip pat bus galima įsigyti ir ribotos serijos modelių, sukurtų bendradarbiaujant su žinomais mados namais.

Anksčiau „Citroen“ jau yra pristatęs ir ribotos serijos 200 AG versiją „DS3 Racing“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją