Sportiškas „Chevrolet Camaro“ išsiskiria su niekuo nesupainiojamu, priverčiančiu apsigręžti, šiuolaikiniu dizainu. „Camaro“ kupė ir kabrioletas prekybos salonuose Europoje pasirodys jau 2011-ųjų rugsėjį.

Gamintojas paskelbė, kad Vokietijos rinkoje „Camaro“ kupė versija kainuos nuo 38 990 eurų (134,6 tūkst. Lt), o kabrioletas – nuo 43 990 eurų (151,9 tūkst. Lt). Vis dėlto „Chevrolet“ atstovai Baltijos šalyse pranešė, kad kol „Camaro“ mūsų rinkoje nebus parduodamas.

Naujasis „Camaro“ Europoje bus siūlomas su 432 AG ir 569 Nm išvystančiu V8, 6.2 l varikliu.

Frankfurte taip pat bus demonstruojamas ir „Corvette“ jubiliejinis modelis „Centennial Edition“. Daug dėmesio turėtų sulaukti ir naujasis „Malibu“, kuris nuo 2012-ųjų taps „Chevrolet“ modelių gamos Senąjame žemyne flagmanu.

Akį traukiantis sportišku, naujovišku bei elegantišku eksterjeru, komplektuojamas su 2,0 l darbo tūrio turbodyzeliniu arba 2,4 l darbo tūrio benzininiu varikliu, taps alternatyva vidutinės klasės sedanų segmente šiuo metu dominuojantiems modeliams.

Frankfurto automobilių parodoje pirmąkart Europoje bus pademonstruoti ir du koncepciniai modeliai: „Chevrolet Miray“ rodsteris ir „Colorado Rally“ pikapas.

Parodoje debiutuos ir „Aveo“ su turbodyzeliniu 1.3 l darbo tūrio varikliu. „Chevrolet“ stende bus demonstruojamas ir jau po dviejų mėnesių rinkoje pasirodysiantis elektra varomas modelis „Chevrolet Volt“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją