Visais ratais varomo „Volkswagen Golf R“ 2,0 l, keturių cilindrų variklis su tiesioginio įpurškimo sistema išvysto 270 AG (esant 6000 aps./min.) ir 320 Nm sukimo momentą. Su šešių laipsnių mechanine pavarų dėže automobilis iki 100 km/val. įsibėgėja per 5,7 sek., o su šešių laipsnių DSG transmisija su dviguba sankaba šis rodiklis dar geresnis 0,2 sek. Maksimalus „Volkswagen Golf R“ greitis – 250 km/val.

Jo varžovas – „Volkswagen Scirocco R“, kurio ratus suka 2,0 l variklis su turbina, išvystantis 265 AG ir pasiekiantis 350 Nm sukimo momentą. Priekiniais ratais varomas automobilis su 6 laipsnių mechanine transmisija nuo 0 iki 100 km/val. įsibėgėja per 6,5 sek., o su dvigubos sankabos transmisija DSG – per 6,4 sek. Kaip ir „Golf R“, maksimalus „Scirocco R“ greitis – 250 km/val.

„Volkswagen“ atstovai šios markės gerbėjams siūlo tiesiog mėgautis vaizdu ir reklaminiame filmuke neatskleidžia, kuris modelis buvo greitesnis lenktynių trasoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją