Vokietijos žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad Čekijos automobilių gamintojo modelis vadinsis „Joyster“, o rinkoje pasirodys 2010-iais, iš karto po „Up!” keturračio debiuto. Kitų šaltinių teigimu, rinkoje „Volkswagen Up!” turėtų pasirodyti 2011-ųjų pradžioje.

Kitas šiam koncernui priklausantis gamintojas „Seat“ turėjo tokių pat ketinimų, o „Up!” pagrindu sukurtas modelis turėjo pakeisti „Seat Arosa“ automobilį.

„Kol kas niekas nėra tiksliai žinoma, išskyrus tai, kad toks automobilis bus. O „Joyster“ pavadinimas atsirado prieš keletą metų, kai pristatėme koncepcinį modelį, tačiau tai nereiškia, kad naujojo modelio pavadinimas bus būtent toks“, – portalas „Autocar“ cituoja šaltinį „Škodos“ bendrovėje.

Kitas „Volkswagen“ koncernui priklausantis gamintojas „Audi“ dar anksčiau buvo patvirtinęs, kad 2014-iais planuoja sukurti elektromobilį, kuris greičiausiai bus pagamintas „Up!” pagrindu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)