Egzaminas vyko šeštadienį, nuo 12 val., vien DELFI portale testo atsakymus pateikė beveik 2000 dalyvių. Tai – dukart daugiau nei pernai.

Visus, kurie negalėjo jame dalyvauti, kviečiame iki gegužės 6 d. išbandyti savo jėgas ir pasitikrinti, ar gerai mokate kelių eismo taisykles.

Žemiau pateikta 30 klausimų, kuriuos, remiantis Kelių eismo taisyklėmis, paruošė UAB „A. Bialo vairavimo mokyklos“ direktorius – vairuotojų mokytojas Aleksandr Bial.

PRIMENAME: vienas klausimas gali turėti kelis teisingus atsakymus, reikia pažymėti visus, kurie, Jūsų manymu, yra teisingi. Teisingus atsakymus žymėkite X.

Atsiprašome, kad sekmadienį dėl techninių kliūčių savo malonumui sprendžiantys Nacionalinio kelių eismo taisyklių egzamino testą negalėjo pažymėti kelių teisingų atsakymo variantų. Ši klaida buvo išspręsta ir kviečiame toliau bandyti savo jėgas.

Tikimės, kad ši patirtis Jums padės prisiminti kelių eismo taisykles ir keliuose elgtis saugiai.

Sėkmės!


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)