Vilniaus miesto savivaldybės sutartis su greičio matuoklių prižiūrėtojais baigsis dar šįmet, gruodžio 21 dieną, tačiau naujas viešųjų pirkimų konkursas dar nepaskelbtas.

„Kad sutartis baigiasi, tai ne esmė. Greičio matuokliai turi likti“, - sakė Vilniaus mero pavaduotojas Romas Adomavičius.

Tačiau sostinėje stacionarius greičio matuoklius prižiūrinčios įmonės „Urbico“ direktorius Raimundas Mickūnas LŽ atskleidė, kad priežiūros sutartis nėra tokia nesvarbi, mat visi 50 „inkilų“ priklauso ne savivaldybei, o išperkamosios nuomos bendrovei, kurios paslaugomis naudojasi „Urbico“.

Anot jo, jei sutartis nebus atnaujinta, įrenginiai iš sostinės gatvių turės būti surinkti.

„Naujas konkursas nepaskelbtas, ir savivaldybė neketina jo skelbti – mums buvo pasakyta, kad kol finansavimo klausimas nebus išspręstas, tol greičio matuoklių priežiūros sutartis tikrai nebus pratęsta“, - tvirtino R.Mickūnas.

Šiuo metu sostinėje yra 19 veikiančių prietaisų ir 31 tuščia dėžė.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)