Moteris sakė, kad čia Lietuvoje labai šalta, dėl to tenka smarkiau minti dviračio pedalus. Gedimino prospekte, kur greitis ribojamas iki 20 km/val., ji važiavo 24 km/val. greičiu. Pareigūnai patikino, kad už tokius pažeidimus dviratininkai taip pat baudžiami. Tačiau tą dieną dirbdami su televizijos žurnalistais, jie tik geranoriškai įspėjo tokius pažeidėjus. Plačiau apie šį reidą, laidoje „Ne vienas kelyje“ pasakos jau šį sekmadienį 17 val. per LNK.

Laidos metu paaiškės, kad Gedimino prospekte būta ir stambesnių žuvų – visada skubantys verslininkai pasikinkę didelius visureigius lėkė prospektu 50 km/val. greičiu. Nors vairuotojo pažymėjimus turėjo visi, tačiau tik retas jų žinojo, kad didelis mėlynas ženklas, kuriame pavaizduoti bėgiojantys vaikai, greitį riboja net iki 20 km/val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)