„Šiais metais vėl kviečiame motociklininkus dalyvauti žaidime „Mototurizmo ralis 2012“. Renginio formatas, kaip ir praėjusiais metais, lieka toks pat – dalyvauti gali kiekvienas, turintis galiojantį Lietuvoje A kategorijos vairuotojo pažymėjimą. Ir vairuojantis sportinį, eduro ar klasikinį motociklą. Taip pat motorolerį“, – sakė renginio idėjos autorius Paulius Albertavičius.

Jau antrą kartą renginį organizuojanti Motociklų turizmo komisija, priklausanti Lietuvos motociklų sporto federacijai (LMSF), žada azartišką ir įsimintiną renginį.

„Ruošiame nematytų bei išskirtinių Lietuvos objektų sąrašą su gamtos, istoriniais ir kultūriniais objektais. Atskiras komisijos dėmesys nukreiptas ir į linksmas užduotis“, – žadėjo Motociklų turizmo komisijos narys Markas Dolgov.

Kiekviena motociklininkų komanda savo žygio-žaidimo maršrutą per organizatorių pateiktus objektus pasirinks pati ir keliaus tik į tuos Lietuvos kampelius, į kuriuos bus smalsu ir įdomu patiems.

„Dauguma lankytinų vietų parinkta taip, kad jas būtų galima pasiekti asfaltuotu keliu. Nepamiršome ir bekelės mėgėjų – jie galės lankytinas vietas pasiekti neasfaltuotais keliais,“ – sako Motociklų turizmo komisijos pirmininkas Dmitrijus Rittschik.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)