Vokietijos greitkelių policija sustabdė „Mercedes Sprinter“ mikroautobusą su Kazachstano numeriais, nes jo langai buvo užklijuoti laikraščiais, o jis visas keistai svyravo. Be to, jo galinės durelės nebuvo iki galo uždarytos.

Pasirodo, du 22 metų vyrai nusipirko naudotą “Mazda 626“ ir vietoj to, kad juo parvažiuotų namo, norėdami sutaupyti nemažai benzino tiesiog pakrovė jį į mikroautobusą.

Natūralu, kad „Mazda“ taip paprastai jame netilpo, tačiau vyrai nepasimetė. Ne veltui iš Borato šalies... Jie savo pirkinį į mikroautobusą sugrūdo... šonu!

Kad nesusibraižytų, automobilis buvo rūpestingai apdengtas. Jis buvo įgrūstas taip, kad jo priekis net lietėsi su prietaisų skydu, tačiau galas vis tiek truputį netilpo.

Beje, netilpo ir priekinis keleivis – jam teko sėdėti už vairuotojo šalia automobilio variklio dangčio.

Vokiečiai nutraukė šią kelionę, nes mikroautobusas buvo perkrautas, o jame gabenamas krovinys netinkamai pritvirtintas. Taigi, kazachams visgi nepasisekė sutaupyti kuro...

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)