Antrajame konkurso etape dalyvaujantys automobiliai bus eksponuojami ir prekybos centre „Panorama“ net 3 savaites – kas savaitę po skirtingą automobilių šešetuką. Balsavimas DELFI truks iki rugsėjo 18 d.

Pirmojoje antrojo etapo dalyje kviečiame vertinti šiuos modelius:


Balsavimas už pirmąją automobilių dalį DELFI portale vyks iki penktadienio vakaro. Iš vieno IP DELFI galima balsuoti ne daugiau kaip 20 kartų.

Už šiuos automobilius taip pat galima balsuoti prekybos centre „Panorama“ užpildžius anketą ir pažymėjus labiausiai patikusį modelį.

Antrasis šešetukas, už kurį bus galima balsuoti, bus paskelbtas kitą savaitę, rugsėjo 6 d.

Kiekvieno DELFI balsavimo etapo nugalėtojui atiteks specialūs DELFI prizai.

Pagrindinis klasikinių automobilių konkurso nugalėtojas paaiškės apdovanojimų ceremonijoje rugsėjo 22 d. Jis bus išrinktas susumavus DELFI skaitytojų, prekybos centro „Panorama“ lankytojų ir komisijos balsus. Konkurso komisija turės 2 balsus, portalo DELFI skaitytojų ir PC „Panorama“ lankytojų balsų dauguma sudarys po 1 balsą. „Classic Car Contest“ nugalėtojui atiteks pagrindinis prizas – 2077 Lt, kurį įsteigė pagrindinis konkurso rėmėjas „Route 77 Energy“.

Apdovanotas bus ne tik konkurso nugalėtojas, bet dar dviejų nominacijų, kurias įsteigė DELFI ir „Panorama“, laimėtojai. Atrenkant 2-os ir 3-ios vietos laimėtojus, komisija, DELFI skaitytojų ir PC „Panorama“ lankytojų balsų dauguma turės po vieną balsą. Laimėtojais bus paskelbti daugiausiai balsų surinkę automobiliai.

Pirmą kartą Lietuvoje rengiamą konkursą organizuoja „The Classic Car Club“ kartu su Stasio Brundzos automobilių muziejumi „Motors Avenue“ ir naujienų portalu DELFI.

Išskirtinių automobilių savininkai nuo gegužės 26 d. iki rugpjūčio 18 d. galėjo siųsti savo automobilių nuotraukas, kurias galite peržiūrėti, paspaudę šią nuorodą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją