Joergas Grossmannas teigia, kad jis sukūrė šią transporto priemonę prisiekusiems baikeriams, kurie nori „važiuoti iki pabaigos“. Neseniai bandomasis motociklas-katafalkas dalyvavo pirmose laidotuvėse.

Jo teigimu, dar šiemet bus pagaminta 10 „Harley“ katafalkų, kurie kainuos apie 60 tūkst. eurų (207,1 tūkst. Lt). Ir nors vokietis šią transporto priemonę patentavo pavadinęs „Harley“ katafalku“, ji pagaminta perdarius „Kawasaki VN 1500“ motociklą.

48-erių J. Grossmannas įsitikinęs, kad vien Vokietijoje per metus galima gauti apie 1000 užsakymų išskirtinėms laidotuvėms. Frankfurte gyvenantis vokietis ketina savo paslaugas siūlyti ir Šveicarijoje bei kitose šalyse.

Užsakyti šį motociklą-katafalką kainuoja 1200 eurų (4,1 tūkst. Lt), o įprastas laidotuvėms skirtas automobilis gali kainuoti apie 200 eurų (690 Lt).

J. Grossmannas sako, kad daugybė motociklininkų yra sužavėti šia idėja.

„Tai kažkas ypatingo“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją