Pagrindinis šio renginio tikslas buvo suteikti galimybę motociklų vairuotojams nemokamai išbandyti „Nemuno žiedo" trasą. Taip siekta pakviesti greičio mėgėjus (sportinių ir gatvės tipo motociklų vairuotojus) važiuoti uždaroje trasoje, kur motociklų vairuotojai nekelia pavojaus aplinkiniams, o ne bandyti savo transporto priemonės galimybes kelyje.

Siekiant užtikrinti maksimalų dalyvaujančiųjų asmenų saugumą renginio metu, šalia trasos budėjo greitosios pagalbos automobilis, bokšteliuose veiksmą trasoje prižiūrėjo profesionalūs teisėjai.

Prieš išleidžiant motociklininkus į trasą, buvo vizualiai patikrinta kiekvieno motociklo techninė būklė, o į trasą išleisti tik tie vairuotojai, kurie vilkėjo odinę arba tekstilinę motociklininko aprangą, šalmą, motociklininko batus ir pirštines.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją