Meilę „Toyotai“ gimtadienio organizatoriai įrodinėjo įvairiomis priemonėmis: iš gamintojo atstovų Lietuvoje „Autotoja“, „Mototoja“ ir „Tokvila“ pasiskolino vėliavų ir plakatų su „Toyotos“ simbolika, specialiai šiai progai pasigamino bokalų padėkliukus, žvakes, užsakė tortą su markės pavadinimu.

„Gimtadienyje dalyvavo ne tik vilniečiai, bet ir klubo nariai iš Kauno, Panevėžio skyrių, kurie į renginį vyko vaizdingu Panemunės maršrutu. Šventėje dalyvavo apie 20 ištikimiausių „Toyotos“ gerbėjų“, – DELFI sakė „Toyota Club“ gerbėjų klubo Vilniuje atstovas Edvardas Kriščiukaitis.

Nors „Toyota“ automobiliai yra tarp populiariausių mūsų šalyje, šios markės gerbėjų klubas susikūrė palyginti neseniai. Bendruomenės atstovai sako, kad anksčiau tiesiog tam nebuvo būtinybės, esą kitų markių gerbėjus vienijančiuose forumuose dominuoja pokalbiai apie technines mašinų problemas, o „Toyota“ markės mašinų savininkus rūpesčiai dėl gedimų retai kankina. Be to, nemažas pajėgas subūrė ir gerokai anksčiau savo veiklą pradėję keleto populiarių „Toyotos“ modelių, tokių kaip „Celica“ ar „Corolla“, gerbėjų klubai.

Gimtadienio organizatoriai tikino, kad šventėje kalbų apie „Toyotos“ problemas dėl atšauktų automobilių nebuvo – ši tema jau išsemta.

„Apie tai kalbėjome ankstesniuose renginiuose, forumuose. Dauguma „Toyota Club“ narių laikosi nuomonės, kad tos bėdos yra išpūstas burbulas. Pavyzdžiui už greičio pedalo kliūvantis kilimėlis „Toyota“ automobiliuose yra defektas, o darbinėse „Dacia“ mašinose – savaime suprantamas dalykas“, – ironijos neslėpė E.Kriščiukaitis.

Jo teigimu, daugiausiai „Toyota Club“ narių vairuoja „Avensis“ automobilį, taip pat nemažai narių turi „Corolla“ ir „Corolla Verso“ mašinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją