Išskirtinį motociklą laimėjusi vilnietė Justina Vilimaitė pildydama konkurso anketą nesitikėjo tokios sėkmės: „Parašiau, jog tai – mano svajonių motociklas, tačiau jokių vilčių jį laimėti neturėjau“. Tačiau dar prieš Kūčias merginai paskambino atstovai iš „Yamaha“ kompanijos ir teiravosi, ar tai tikrai ji užpildė anketą. Mergina tai patvirtino, nors skambutį ir laikė draugų pokštu. Tačiau po kelių dienų išvydusi savo pavardę oficialiame gamintojo interneto tinklalapyje, teigė likusi apstulbusi. Geriausio šių laikų žiedinių motociklų lenktynininko replika atkeliaus būtent pas ją.

Kelis mėnesius motociklas buvo ruošiamas „Yamaha Racing“ padalinyje, iš kurio į lenktynių trasas išrieda vieni geriausių sportinių motociklų. Vieninteliam, specialiai Justinai ruoštam motociklui papildomai buvo sumontuotas gamyklinio Valentino Rosio motociklo spalvas atkartojantis spoilerių komplektas, galinis „Ohlins TTX“ amortizatorius, „Termignoni“ išmetimo sistema bei gausybė detalių iš itin lengvo anglies pluošto.

Šią savaitę oficialaus „Yamaha“ atstovo Lietuvoje bendrovės „Motoshop“ salono kieme įvyko ir prizo įteikimo ceremonija, kurioje buvo galima pirmą kartą išgirsti ir motociklo garsą. Vis dėlto Justina iš salono laimėtu prizu neišvažiavo, nes mergina jau yra pasiryžusi motociklą parduoti. Oficiali skelbiama motociklo rinkos kaina – 20 tūkst. eurų (69 tūkst. Lt). Tačiau jau dabar Justina teigia sulaukusi pasiūlymų, viršijančių ir 30 tūkst. eurų (103,5 tūkst. Lt) kainą. O kol motociklas neparduotas, norintys jį apžiūrėti, gali tai padaryti atvykę į „Yamaha“ atstovų saloną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją