Šio ženklo rinkimai – tai „Lietuvos draudimo“ įgyvendinamo socialinio projekto „Nulis pykčio“ dalis.

Naująjį kelio stendą pirmiausia ketinama įrengti užmiesčio kelyje – intensyvesniuose kelių ruožuose, kur dėl tam tikrų eismo sąlygų yra didesnė pykčio protrūkių tikimybė. Ženklas primins vairuotojams važiuoti be pykčio, ramiai ir draugiškai.

„Kaip parodė mūsų atliktas tyrimas, net 95 proc. vairuotojų patiria neigiamų emocijų kelyje – pyktį, susierzinimą, stresą. Vairuotojai ir eismo saugumo ekspertai įsitikinę, kad jeigu valdytume savo pyktį, keliuose įvyktų mažiau nelaimių. Taip pat siekiame, kad mūsų kelionės būtų ne tik saugesnės, bet ir malonesnės, o tam svarbu didinti emocinį komfortą šalies keliuose. Tikimės, kad prie to prisidės „Nulis pykčio“ akcija. Kviečiame visuomenę išrinkti ženklą, kuris geriausiai padėtų mažinti pyktį Lietuvos keliuose“, – sako Raimondas Geleževičius, „Nulis pykčio“ kampanijos ambasadorius, „Lietuvos draudimo“ Valdybos narys.

Balsuoti už labiausiai patikusį informacinio stendo dizainą DELFI skaitytojai gali šiame straipsnyje. Balsuoti galima ir „Lietuvos draudimo“ socialinio tinklo „Facebook“ specialioje aplikacijoje. Joje balsuojantys pretenduoja laimėti prizų.

„Nulis pykčio“ idėją remia naujienų portalas DELFI, ją palaiko Susisiekimo ministerija ir Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)