1000km lenktynės ir įvairūs renginiai Palangoje vyks liepos 10-13 dienomis. Kviečiame atvykti ir palaikyti sportininkų, o ypač „General Financing-Autopaslauga“ komandą, kurios garbę gins Benediktas Vanagas bei Nemunas ir Nerijus Dagiliai. Jie važiuos DELFI automobiliu – „Porsche 911 GT3 Cup S“.

Jei nori tapti lenktynių komandos dalimi bei palaikyti mus trasoje, kviečiame registruoti savo komandą konkurse „Palaikyk DELFI automobilį 1000km lenktynėse“. Visą savaitę iki antradienio, liepos 9 d., 14 val., žemiau esančiame „Facebook“ komentarų laukelyje rašyk savo priežastį, kodėl tu ir trys tavo „užtaginti“ draugai turi gauti išskirtinio dizaino, specialiai 1000km lenktynėms sukurtus marškinėlius.

Konkurso nugalėtojomis taps penkios komandos, kurias išrinks DELFI redakcija ir paskelbs DELFI Facebook profilyje antradienį, liepos 9 d., 16 val.

Visiems komandų nugalėtojų nariams atiteks išskirtinio dizaino, 1000 km lenktynėms sukurti marškinėliai!
Prizas - marškinėliai

Konkursas baigėsi, sveikiname nugalėtojus! Specialiai 1000 km lenktynėms sukurtus marškinėlius sau ir savo suburtai komandai laimėjo Adrijus Zalanskas, Simas Kazlas, Neringa Kalpokaitė, Vaiva Aviav ir Ignas Gaizauskas. Dėl prizų atsiėmimo nugalėtojus prašome su mumis susisiekti el. paštu info@delfi.lt arba telefonu 85 52045400.

 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės