Automobilis nudengiamu stogu bus varomas W12, 6.0 l varikliu su dviguba turbina, kuris pasieks 630 AG ir 800 Nm maksimalų sukimo momentą. „Bentley Continental Supersports Convertible“ nuo 0 iki 100 km/val. galės įsibėgėti per 4,2 sek. ir pasiekti maksimalų 325 km/val. greitį.

„Bentley Motors“ pabrėžia, kad nuo šiol visa „Continental“ modelių gama turės „FlexFuel“ technologiją, dėl kurios automobiliai galės būti varomi ir benzinu, ir bioetanoliu E85.

Gamintojų teigimu, vidutinės „Bentley Continental Supersports Convertible“ degalų sąnaudos bus 16,7 l/100 km, o CO2 emisija – 388 g/km.

Visais ratais varomas automobilis bus komplektuojamas su automatine 6 laipsnių pavarų dėže. Gamintojų teigimu, „Quickshift“ funkcija leis ženkliai sumažinti pavarų perjungimo laiką.

Naujasis kabrioletas bus parduodamas nuo rudens. Ženevoje „Bentley“ atskleidė, kad „Continental Supersports Convertible“ kainuose nuo 178,3 tūkst. svarų sterlingų (684 tūkst. Lt).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją