Naujasis „Passat Alltrack“ – tai padidinto pravažumo lengvasis automobilis su universalo kėbulu, savo išvaizda ir pravažumo savybėmis artėjantis prie SUV klasės automobilių, tokių kaip „Tiguan“. Šios modifikacijos atsiradimą lėmė prielaidos, kad kai kurie vairuotojai priekabų buksyravimui ir važinėjimui nesudėtingos bekelės sąlygomis renkasi būtent lengvuosius automobilius ir pageidauja sportiškos, universalios ir tvirtos bei patikimos transporto priemonės. Būtent tokiems vairuotojams ir skirtas „Passat Alltrack“.

Lyginant su įprastu „Volkswagen Passat“ universalu, „Alltrack“ skiriasi naujoviško dizaino SUV stiliaus buferiais, ratų arkomis ir papildomais slenksčiais. Be to, šis automobilis pasižymi visais didesnės prošvaisos teikiamais privalumais.

Benzininių variklių asortimente – du TSI varikliai, išvystantys atitinkamai 160 AG arba 210 AG. Dyzelinių variklių gamoje irgi du tiesioginio įpurškimo turbodyzeliai (TDI), išvystantys atitinkamai 140 AG arba 170 AG. Abi galingiausios „Alltrack versijos“ (170 AG TDI ir 210 AG TSI) standartiškai komplektuojamos visų ratų pavara „4MOTION“ ir DSG transmisija.

Naujasis „Volkswagen Passat Alltrack“ visuomenei bus pristatytas gruodžio 3 d. prasidėsiančiame Tokijo automobilių salone, o pardavimus planuojama pradėti 2012 m. pradžioje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją