„Esu laimingas galiausiai gavęs NDO rekomendacijas tapti „Spyker“ investuotoju. Praėjusių mėnesių spekuliacijos apie mane ir mano verslą labai vargino. Tai tikrai trukdė daugeliui mano verslų. Galiausiai mes pasiekėme savo ir dabar turime sparčiai judėti į priekį, kad užtikrintume „Saab Automobile“ ateitį“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas V.Antonovas.

Kovo pabaigoje Rusijos verslininkas tvirtino, kad po to, kai vėl taps „Spyker Cars“ akcininku, į „Saab“ investuos iki 50 mln. eurų.

V. Antonovas buvo pagrindinis „Spyker Cars“ akcininkas iki pernai įvykdyto sandorio tarp „Spyker“ ir „General Motors“. Tačiau „General Motors“ sutiko parduoti „Saab“ tik tuo atveju, jeigu V. Antonovas atsisakys savo „Spyker“ dalies.

Rusijos verslininkas prieš mėnesį teigė, kad būtų laimingas vėl turėdamas tiek pat „Spyker“ akcijų, kiek ir anksčiau – 29,9 proc.

Pastarąsias 3 savaites „Saab“ gamyba yra sustabdyta dėl nutrūkusio dalių tiekimo, nes „Saab“ neapmokėjo sąskaitų dalių tiekėjams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją