„Toyota“ teigimu, 2009 m. buvo parduota 62 tūkst. „Corolla“ vienetų ir šis modelis išliko geriausiai perkamu C segmento sedanu. Japonai tikisi, kad „Corolla“ išliks svarbiausiu kompanijos modeliu Rytų Europoje.

Lyginant su pirmtaku, atnaujinta versija skiriasi priekinės ir galinės automobilio dalies dizainu. „Toyota Corolla“ pirkėjams taip pat bus siūlomi naujo stiliaus 16 colių ratlankiai, o šoninio vaizdo veidrodėliuose bus įmontuoti posūkio signalai.

Be išorinių pokyčių atnaujinimų sulaukė ir automobilio salonas. Gamintojai pabrėžia, kad „Corollos“ viduje panaudos kokybiškesnės medžiagos.

Automobilio variklių pasiūlą sudarys 2 benzininiai (1.3 ir 1.6 l) bei 2 dyzeliniai (1.4 ir 1.6 l) varikliai, atitinkantys „Euro 5“ reikalavimus. Atnaujintos „Toyota Corollos“ kaina neskelbiama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją