Kai „Tata Motors“ paskelbė, kad pagamins pirmuosius 100 tūkst. „Nano“ automobilių, norinčių juos įsigyti atsirado dvigubai daugiau, todėl pirkėjai buvo išaiškinti loterijoje. Maždaug 2,5 tūkst. „Tata Nano“ jau pasiekė pirkėjus, tačiau nežinia kiek iš jų transporto priemonę pasiliks, o kiek perparduos siekdami pasipelnyti.

Mumbajaus automobilių pardavėjas Arifas Fazulbhoy'us sakė, kad dauguma į jo prižiūrimą atstovybę pristatyti „Tata Nano“ buvo perparduoti dar prieš išriedėdami iš autosalono.

„Dauguma žmonių, iš anksto užsisakiusių šį automobilį, buvo spekuliantai, norintys pasipelnyti. Tai yra vidurinės klasės atstovai, kurie džiaugiasi galimybe perparduoti „Tata Nano“, o sau jie šį automobilį nusipirks vėliau“, – sakė A.Fazulbhoy'us.

Manoma, kad perpardavėjų džiaugsmas baigsis 2010 m. pradžioje, kai rinkoje pasirodys žymiai daugiau „Tata Nano“ automobilių, kurie kainuoja nuo 100 tūkst. rupijų (apie 5 tūkst. Lt).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją