Gamintojų teigimu, nors „Impreza“ kėbulo matmenys beveik nepasikeitė, dėl 25 mm pailgėjusios važiuoklės bazės automobilio salonas tapo erdvesnis ir patogesnis. Pirkėjus turėtų vilioti ir gausesnė įranga.

„Subaru“ žada, kad naujoji „Impreza“ bus ekonomiškiausias JAV rinkoje parduodamas automobilis su visų varančiųjų ratų sistema. Nurodoma, kad važiuojant užmiestyje „Impreza“ degalų sąnaudos bus apie 6,5 l/100 km.

Variklių gamoje 2.5 l agregatas bus pakeistas 2.0 l variantu. Naujasis variklis išvysto 148 AG (esant 6250 aps./min.), jis gali būti derinamas su bepakope CVT arba 5 laipsnių mechanine transmisija.

„Automotive News“ rašo, kad naujoji „Impreza“ JAV rinkoje bus parduodama nuo šio rudens. Automobilio kaina kol kas neatskleidžiama, tačiau gamintojai žada, kad ji bus artima dabartiniam modeliui.

Naujosios „Subaru Impreza“ koncepcija buvo pristatyta pernai Los Andželo automobilių parodoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)