Bendrovės „Carsale Network“ valdomų tinklapių skaitytojai per 12 mėnesių trukusį balsavimą „Subaru Forester“ išrinko „Tautos metų automobiliu“ SUV kategorijoje. Šis visureigis analogiškus rinkimus buvo laimėjęs ir 2008 m., kai aplenkė ilgamečius varžovus „Honda CR-V“ ir „Toyota RAV-4“. „Subaru“ atstovų Australijoje teigimu, „Forester“ yra populiarus ir puikiai perkamas, tad „Tautos automobiliu“ išrinktas neatsitiktinai.

Dar du titulus „Subaru“ modeliai pelnė „Australia's Best Cars“ rinkimuose. Tarp geriausiųjų buvo paminėti naujieji „Legacy“ ir „Outback“. „Legacy“ (Australijoje šis modelis vadinamas „Liberty“) su 3.6 l varikliu buvo pripažintas nugalėtoju prestižinių automobilių („Best Prestige Car“) kategorijoje, o „Outback 2.5i“ atiteko geriausio laisvalaikio automobilio („Best Recreational 4WD“) titulas.

Prieš savaitę „Outback“ šioje šalyje buvo paskelbtas geriausiu SUV kategorijos automobiliu, kainuojančiu iki 40 tūkst. Australijos dolerių.

Australijos automobilininkų organizacija, vienijanti 6,5 mln. narių, įvairius rinkimus organizuoja nuo 2000 metų. Per šį laikotarpį įvairūs „Subaru“ modeliai pelnė jau 15 titulų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją