Sekmadienį „Spyker Cars“ pranešė, kad pateikė amerikiečiams atnaujintą pasiūlymą pirkti „Saab“. Teigiama, kad naujoje sutartyje yra aptarta ir pataisyta 11 klausimų, dėl kurių kilo nesutarimų sprendžiant Švedijos automobilių gamintojo pardavimą. Olandijos bendrovė paskelbė, kad naujas siūlymas galioja iki pirmadienio darbo dienos pabaigos Niujorko laiku (24 val. Lietuvos laiku).

„Svarstysime kiekvieną naują pasiūlymą, tačiau nebus jokių oficialių komentarų, kol šie siūlymai nebus iki galo įvertinti“, – sakoma „General Motors“ pranešime spaudai. Amerikiečiai neįvardija, kas dar domisi „Saab“.

„Esame įsitikinę, kad turime šansą išgelbėti „Saab“, – sakė „Spyker Cars“ vykdomasis direktorius Victoras R. Mulleris

DELFI primena, kad penktadienį „General Motors“ paskelbė, jog nutrauks „Saab“ automobilių gamyba, tačiau šios markės mašinų savininkams ir toliau bus teikiamos garantinio aptarnavimo paslaugos visame pasaulyje. „Reuters“ rašė, kad dėl šio sprendimo Švedijoje bus likviduota 3,4 tūkst. darbo vietų, taip pat be darbo liks ir 1,1 tūkst. šios markės atstovų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją