Neįvardijamo šaltinio teigimu, pirmiausia BMW varikliai bus montuojami į naująjį „Saab 9-3“, kuris turėtų pasirodyti 2012 m. pabaigoje. Apie tai turėtų būti oficialiai pranešta trečiadienį, kai abi kompanijos Švedijoje pasirašys sutartį.

Spaudos konferencijos laikas jau patvirtintas, o „Saab“ valdanti kompanija „Spyker Cars“ pirmadienį išplatino pranešimą ir patvirtino, kad derybos su BMW vyksta, tačiau daugiau informacijos bus pateikta abiems šalims pasiekus susitarimą.

Automobilių gamintojai taip pat derasi ir dėl galimybės „Saab“ naudoti dyzelinius BMW variklius bei „BMW AG“ gaminamo „Mini Countryman“ platformą, kurios pagrindu būtų kuriamas mažiausias „Saab“ modelis 9-2.

„Saab“ pirmininkas Victoras Mulleris atskleidė, kad jis norėtų, jog kompanija gamintų 9-2 modelį, kuris galėtų pasirodyti 2014 m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją