Triduris modelis yra 3+1 sėdimų vietų, tai reiškia, kad jame patogiai tilps trys žmonės, tačiau esant reikalui automobiliu bus galima keliauti ir keturiese. Itin plačiai atsiveriančios durelės padės lengviau patekti tiek į automobilio priekį, tiek ir į jo galą.

Nors gamintojai neatskleidžia, koks variklis bus sumontuotas naujoje koncepcijoje, teigiama, kad „Rocketman“ vizija yra itin ekonomiška – esą 100-ui kilometrų bus sudeginama tik 3 l degalų. Ženevoje demonstruojamas „mažylis“ turės 18 colių ratus.

„Mini Rocketman“ gamyba kol kas nėra patvirtinta, tačiau „Autocar“ rašo, kad „Mini“ modelių gamą jis gali papildyti 2013 m. „Mini“ padalinio vadovo Wolfgango Armbrechto teigimu, BMW atidžiai stebės, kokią žiniasklaidos ir publikos reakciją sukels šis modelis Ženevos automobilių parodoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją