3,83 m ilgio dvivietis kupė-kabrioletas „Renault Wind” išsiskiria originaliu, inovatyviai pakeliamu elektriniu stogu, kuris atsidaro per 12 sekundžių.

Gamintojų teigimu, „Renault Wind“ skirtas vairuotojams, trokštantiems vairuoti išsiskiriantį ir kompaktišką automobilį su nukeliamu stogu, tinkantį ir praktiškam kasdieniam naudojimui. „Renault Wind” suteikia naujas galimybes mėgstantiems „vairavimą su vėjeliu“ ir atspindi naująjį „Renault“ šūkį „Laikas keistis“.

Itin vikrus kompaktiškasis „Wind“ bus vienintelis savo klasėje, kurio bagažo talpa nesikeičia (270dm3), kokia bebūtų kabrioleto stogo padėtis.

Gamintojas nenurodė nei naujojo modelio techninių charakteristikų, nei kainos, tačiau portalo „Autocar“ žiniomis, pagal „Twingo“ platformą sukurtas „Wind“ bus komplektuojamas su vienu iš dviejų 1,2 l, 100 AG arba 1,6 l 133 AG variklių ir kainuos nuo 17 tūkst. svarų sterlingų (67,3 tūkst. Lt).

„Renault Wind” bus pristatytas kovo 2 d. Ženevos automobilių parodoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją