„Fluence Z.E. Concept” modeliu paremti elektra varomi „Fluence” automobiliai bus gaminami naudojant tą pačią gamybos liniją, kurioje gaminami ir tradiciniu kuru varomi „Fluence” automobiliai.

Elegancija ir komfortu išsiskirsiantis sedanas „Fluence” turėtų stiprinti „Renault” pozicijas tarptautinėse rinkose. Elektra varomą „Fluence” bus galima pakrauti trimis būdais: standartiniu, sparčiuoju bei naudojant „QuickDrop“ sistemą. „Renault” naująjį nulinės emisijos „Fluence” pirmiausia pristatys Izraelyje ir Danijoje, o vėliau ir kitose šalyse.

Anksčiau „Renault“ jau skelbė, kad „Twizy Z.E.“ koncepciniu modeliu paremtą elektra varomą automobilį gamins Valjadolido gamykloje Ispanijoje, elektra varomą „Kangoo Express LCV“ versiją – Maubeuge gamykloje šiaurės Prancūzijoje, o „Zoe Z.E.“ – Flins mieste Prancūzijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją