„Bose® Edition“ riboto leidimo modelių serija pasižymės stilingu išorės ir vidaus detalių dizainu, taip pat įrengta „Bose® Sound“ garso sistema. Dar viena atnaujinto modelio naujovė – „Air Quality Sensor“ oro kontrolės sistema, sujungta su oro kondicionavimo sistemos filtrais. Kai tik jutiklis aptinka per aukštą kenksmingų medžiagų koncentraciją automobilyje, automatiškai įjungiama uždaros oro cirkuliacijos funkcija.

O „Carminat TomTom® Live“ navigacijos sistema pasižymės geresniais techniniais parametrais ir tokiomis papildomomis funkcijomis kaip „IQ Routes“ (parenkamas patogiausias maršrutas remiantis faktine važiavimo greičio statistika), persirikiavimo manevro pagalba (sankryžų ir kelio juostų vizualizacijos sistema, padedanti išvengti klaidų, kertant sudėtingas sankryžas), „Eco-Route“ funkcija (palengvinanti ekonomiškiausio maršruto, kuomet bus suvartota mažiausiai degalų, pasirinkimą).

Vėliau pirkėjai galės užsisakyti ir papilodamas „Carminat TomTom® Live“ paslaugas: „HD Traffic®“ sistemą (suteikia informaciją apie eismą realiu laiku visoje Europoje), informaciją apie kilnojamus radarus („Carminat TomTom® Live“ yra vienintelė informacinio kompiuterio navigacijos sistema, teikianti realaus laiko informaciją apie kilnojamus radarus), „Local Google Search®“ (naudojantis raktažodžiais, suteikia prieigą prie 11 mln. aprašytų lankytinų vietų), penkių dienų orų prognozė (informacija apie oro sąlygas kelyje ir kelionės tikslo taške).

2011 m. viduryje abiejuose modeliuose bus pradėtas montuoti naujausias 1,6 dCi, 130 AG dyzelinis variklis su „Stop & Start“ sistema. Lietuvos rinkoje 2011 metų modelio „Scénic“ šiuo metu galima įsigyti už specialią kainą, prasidedančią nuo 60 370 Lt, o „Grand Scénic“ kaina prasideda nuo 70 397 Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)